Булкорп
Стъклени врати, парапети, паравани, душ кабини, козирки, разделителни стени, аквариуми и други изделия от стъкло в град Разград

За нас

Булкорп ООД е основана през 1995 година. Производството и офисът се намират в гр. Разград, България.

Фирмата е тясно специализирана в производство на архитектурни и мебелни стъклени продукти: стъкла и огледала за мебелната промишленост, душ кабини, огледала и рафтове за баня, стъкла за парапети, козирки и прегради, стъклени облицовки за вътрешна и външна употреба, стъкла за стъпала и стъклен под и др.

Високата квалификация и доброто оборудване правят Булкорп ООД желан партньор при изпълнение на сложни и отговорни проекти.

През 2017 година Булкорп ООД разработва и пуска на пазара стъкла с електрическо управление на прозрачността (PDLC) с търговско име VisionGuard. Направени са изпитания на продукта в нотифицирана лаборатория с цел поставяне на СЕ маркировка.

Продуктът е представен за първи път на „Glass Day”, по време на Българска Строителна Седмица (Bulgarian Building Week) 2017. Всяка следваща година се представят подобренията на продукта и се предлагат на строителните фирми нови възможности за монтажа му като единично стъкло или стъклопакет.
През 2019-2020 година се разработва нов продукт, ThermoVision, който представлява нагреваемо ламинирано стъкло за приложение в строителството. Прототип беше представен на БСС 2020, като през 2021 се очаква да бъдат изпълнени първите проекти.